Bli fadder

kr190

Vi setter stor pris på din interesse for å fjernadoptere et barn. Det koster 190 kroner pr måned. Du vil få en startrapport med bilder og informasjon om barnet. Hver 6. måned vil du få en oppdatering fra barnet som sier noe om hvordan det går på skolen og andre ting som skjer i familien til barnet. I tillegg kan barnet sende oversatte hilsener til sin fadder med ulike mellomrom.

Dette får du tilgang til gjennom vår fadderportal, etter tegning av fadderskap.

Du kan selv ønske hvilket barn du vil bli fadder for ved å gi denne gaven. Ønsker du at SevaChildren skal velge et fadderbarn for deg, kan du klikke her.

Gi denne gaven

Kategori:

Beskrivelse

SevaChildren ble startet som et svar på en av India’s moderne tragedier hvor anslagsvis 80 millioner hjemløse og fattige barn bor. I dag fokuserer SevaChildren sin innsats på noen få landsbyer og slumområder i Sørøst India, hvor fattigdom og håpøshet er ekstrem og behovet for støtte til disse barna er svært viktig. Vi jobber sammen med vår indiske søsterorganisasjon SevaChildren India. Ved først å fokusere på barn i noen områder, og deretter utvide våre tjenester til også å omfatte flere barn i regionen, tror vi at vi kan få maksimalt ut av dine bidrag og dermed gi større fordeler til flere barn i nød.

Bli fadder