Kjære faddere, givere og andre støttespillere.

Takket være dere har tusenvis av barn, voksne – yngre og eldre – og enslige mennesker i våre arbeidsområder i India kunnet få et måltid mat om dagen nå i disse «koranatider». Her sliter mennesker med manglende støtteordninger når de ikke kan arbeide. Og, regjeringens strategi har vært å låse inne mennesker uten spesielle støtteordninger. Og tenk, bare det å holde ordning på 1,3 milliarder mennesker er en utfordring i seg selv.

Per 17. april har vi distribuert 12.500 varme måltider mat som rekker til 2 personer hver, altså til 25.000 mennesker. I tillegg har vi distribuert 7.500 ukokte måltider (ris, olje og andre ingredienser) som hver skal rekke til 5 mennesker, altså til 37.500 mennesker. Det vil si totalt 62.500 måltider mat til sultne menneskersom ikke har noe NAV å kunne gå til. Og såper, munnbind, engangshansker og annet sanitærutstyr er også fordelt i store mengder. Vi har i tillegg gjort oss positivt bemerket i våre arbeidsområder, og myndighetene har nå kommet på banen og tilbudt oss mat til sterkt subsidierte priser som vi kan dele ut til mennesker i våre arbeidsområder (skulle egentlig bare mangle!).

Vi fortsetter vårt arbeid blant India’s marginaliserte folkegrupper i disse «koronatider», og skal jevnlig holde dere oppdatert om vårt arbeid i felt. Skulle dere fortsatt ønske å støtte vårt arbeid er det bare å vipse via linken nedenfor.

Vipps, så gir du 200 kroner

Et utvalg bilder fra tilberedning av mat til selve matutdelingen i våre arbeidsområder

Kjære faddere, givere og andre støttespillere.
nb_NO