Bli fadder

kr 190

  • USD: US$ 35

Vi setter stor pris på din interesse for å fjernadoptere et barn. Det koster 190 kroner pr måned. Du vil få en startrapport med bilder og informasjon om barnet. Hver 6. måned vil du få en oppdatering fra barnet som sier noe om hvordan det går på skolen og andre ting som skjer i familien til barnet. I tillegg kan barnet sende oversatte hilsener til sin fadder med ulike mellomrom.

SevaChildren vil tildele deg et fadderbarn når du velger denne gaven. Du vil da om kort tid få informasjon om ditt fadderbarn, og innlogging til vår fadderportal.

Vipps
Kategori:

Beskrivelse

SevaChildren hjelper ett barn av gangen!

For å forstå viktigheten fullt ut i å støtte et enkelt barn, og derigjennom hjelpe familien og nærmiljøet også, må man forstå forholdene og miljøet der barnet og familien bor; hver dag, hele året og ofte hele livet.

Tenk deg at din familie, som bor i et lite hus med bare ett rom, og som er laget av gjørme, må klare seg på en gjennomsnittlig inntekt som er mindre enn 6 kroner dagen. Dette skal dekke alle grunnleggende behov for familien. Det er ikke noe ordentlig gulv i huset; de spiser sine måltider her, ber og sover på dette skitne gulvet. Når regnet kommer blir gulvet forvandlet til gjørme og vanndammer. De fleste av disse familiene bruker vann fra en felles offentlig vannkilde i landsbyen. Vannet er generelt av svært dårlig kvalitet og for å få tilgang til det, betyr det ofte lange spaserturer. Og husk – en spasertur foregår i ekstrem varme og også under dårlige værforhold.

 

Les mer her

Bli fadder