La SevaChildren tildele deg et fadderbarn

kr190

Vi setter stor pris på din interesse for å fjernadoptere et barn. Det koster 190 kroner pr måned. Du vil få en startrapport med bilder og informasjon om barnet. Hver 6. måned vil du få en oppdatering fra barnet som sier noe om hvordan det går på skolen og andre ting som skjer i familien til barnet. I tillegg kan barnet sende oversatte hilsener til sin fadder med ulike mellomrom.

SevaChildren vil tildele deg et fadderbarn når du velger denne gaven. Du vil da om kort tid få informasjon om ditt fadderbarn, og innlogging til vår fadderportal. Dersom du selv ønsker hvilket barn du vil bli fadder for kan du klikke her.

Gi gaven og betal direkte nå med:
Categories: ,

Beskrivelse

SevaChildren ble startet som et svar på en av India’s moderne tragedier hvor anslagsvis 80 millioner hjemløse og fattige barn bor. I dag fokuserer SevaChildren sin innsats på noen få landsbyer og slumområder i Sørøst India, hvor fattigdom og håpøshet er ekstrem og behovet for støtte til disse barna er svært viktig. Vi jobber sammen med vår indiske søsterorganisasjon SevaChildren India. Ved først å fokusere på barn i noen områder, og deretter utvide våre tjenester til også å omfatte flere barn i regionen, tror vi at vi kan få maksimalt ut av dine bidrag og dermed gi større fordeler til flere barn i nød.

La SevaChildren tildele deg et fadderbarn

Se også...