Verving av nye faddere

Meld deg inn i SevaChildren og bli en del av vår internasjonale familie. Gjennom ditt fadderskap eller din støtte gjør du oss enda bedre i stand til å forbedre den hjelpen vi gir til barn i India.

La SevaChildren bli din organisasjon!


Verv faddere og vinn en tur til våre prosjekter i India. Verver du 25 faddere eller flere i løpet av et kalenderår får du automatisk en slik tur som takk for innsatsen. Det vil gi deg en unik mulighet til selv å kunne se hvordan ditt fadderbidrag blir brukt gjennom vårt prosjektarbeid. Din verving kan forandre liv! Et barn kan få sjansen til å komme seg ut av fattigdommen og du som fadder kan følge et barns utvikling gjennom regelmessige fadderrapporter og bilder av barnet.
Din verving vil bli belønnet:

  • 2 vervinger – En liten overraskelse fra India.
  • 5 vervinger – En overraskelse fra et indisk marked.
  • 8 vervinger – Også en overraskelse fra et indisk marked.
  • 10 vervinger – En overraskelsesgave fra SevaChildren.
  • 20 vervinger – En overraskelsesgave fra SevaChildren.
  • 25 vervinger – En betalt tur til et av våre indiske prosjekter (særskilte regler/definisjoner gjelder for en slik tur), som en anerkjennelse for ditt arbeid for indiske barn.

Obs: Om du ikke kvalifiserer for en tur til India (verver færre enn 25 faddere men flere enn 1 fadder i løpet av et kalenderår) vil du likevel kunne kvalifisere for en slik tur. Du vil delta i et lotteri hvor ditt navn vil være med i en trekning om en tur til et av våre prosjekter i India

Dersom du ønsker å verve faddere kan du ta kontakt med oss på: info@sevachildren.no. Vi vil da kunne hjelpe deg med nødvendig vervemateriale for ditt behov.

Det er også mange andre måter du kan være med på å støtte vårt arbeid. På denne nettsiden finner du mange alternativer. Du kan enten gi via kredittkort eller ved å betale direkte til vår bankkonto: 1503 22 48745

Bank: DnB
SWIFT: DNBANOKKXXX
IBAN: NO76 1503 22 48745

Gjennom vår side Reise med mening finner du informasjon om prosjektreiser for å se alle våre prosjekter, og møte ditt fadderbarn.


Dette er den mest vanlige gaven av alle planlagte gaver. Denne kan opprettes enten ved å inkludere SevaChildren i sin “siste vilje” eller gjennom en tilføyelse i testamentet til SevaChildren. En prosentandel av eiendommen, et bestemt beløp eller en spesiell gjenstand kan bli gitt. Dersom du ønsker å gjøre deg bedre kjent med hvordan du skal lage et testamente, kan du lese mer her: Eksempel-testament. Dersom du ønsker å diskutere dette nærmere med oss, vennligst kontakt oss på følgende e-post adresse: info@sevachildren.no.


Den etterlatte kan ofte ønske å ære den avdøde med en Minnegave som går til et godt formål. Slike Minnegaver kan settes inn på vår bankkonto nr.: 1503 22 48745. Dersom du trenger flere opplysninger om Minnegaver, eller om du ønsker å diskutere dette nærmere med oss, for eksempel hvilket prosjekt slike gaver skal gå til, kan du kontakte oss på: info@sevachildren.no.

 


Kan du tenke deg å hjelpe oss ved å delta frivillig? Har du erfaring med å samle inn penger, skrive søknader, lese korrektur, holde foredrag eller kanskje du er god til å fotografere eller har PC-kompetanse eller erfaring med å lage hjemmesider? Da kunne vi tenke oss å høre fra deg. Vi trenger mennesker med ulik erfaring som kan gi noe av sin tid og energi for å gjøre en forandring i livet til de barna som vi arbeider for. Slå deg sammen med oss i SevaChildren og andre som allerede støtter oss. Sammen kan vi være med å forandre livene til alle de tusenvis av barn som er med i våre ulike programmer. Kontakt oss gjerne på: info@sevachildren.no.