Støtt barn som vil ta videreutdanning

kr 300

  • USD: US$ 27

Vi ønsker å kunne følge opp barn i våre programområder som har evne og vilje, og som selv ønsker det, å ta utdanning utover selve den videregående skolen.

Vipps
Kategori:

Beskrivelse

Vi ønsker å kunne følge opp barn i våre programområder som har evne og vilje, og som selv ønsker det, til å ta utdanning utover selve den videregående skolen.

Utdanning i India – som i resten av verden – er nøkkelen til et bedre liv. Mange av ungdommene som i dag er tilknyttet våre programmer nærmer seg nå alderen hvor de er ferdig med videregående skole. Vi ønsker å kunne hjelpe de videre gjennom tilskudd til utgifter når de begynner ved andre skoler, det være seg yrkesutdanning , universitet eller andre studieformer. Du kan være med på å hjelpe til å gi disse ungdommene muligheten til å oppfylle sine drømmer.

Gi denne gaven til en du er glad i – kanskje vi alle får en bedre hverdag om vi bryr oss litt mere om hverandre – også mennesker vi ikke kjenner!

Ved kjøp får du automatisk en PDF-fil med gavekort som du selv kan skrive ut. Ønsker du et ordentlig gavekort gir du oss bare beskjed på: info@sevachildren.no så sendes det i posten til deg (Porto kommer i tillegg med kr. 30,-/forsendelse). Side 2 og 3 på kortet er satt av til at du kan skrive en hyggelig melding til den som skal få kortet.

Støtt barn som vil ta videreutdanning