Støtt barn som vil ta videreutdanning

kr 300

  • USD: US$ 35

Vi ønsker å kunne følge opp barn i våre programområder som har evne og vilje, og som selv ønsker det, å ta utdanning utover selve den videregående skolen.

Gi gaven og betal direkte nå med:
Kategori:

Beskrivelse

Utdanning i India – som i resten av verden – er nøkkelen til et bedre liv. Mange av ungdommene som i dag er tilknyttet våre programmer nærmer seg nå alderen hvor de er ferdig med videregående skole. Vi ønsker å kunne hjelpe de videre gjennom tilskudd til utgifter når de begynner ved andre skoler, det være seg yrkesutdanning , universitet eller andre studieformer. Du kan være med på å hjelpe til å gi disse ungdommene muligheten til å oppfylle sine drømmer.

Gi denne gaven til en du er glad i – kanskje vi alle får en bedre hverdag om vi bryr oss litt mere om hverandre, også mennesker vi ikke kjenner!

Ved kjøp får du automatisk en PDF-fil med gavekort som du selv kan skrive ut. Ønsker du et ordentlig gavekort gir du oss bare beskjed på: info@sevachildren.no så sendes det i posten til deg. Side 2 og 3 på kortet er satt av til at du kan skrive en hyggelig melding til den som skal få kortet.

Støtt barn som vil ta videreutdanning

Doner et valgfritt beløp til bekjempelse av Covid i India!

X
nb_NO